top of page

Лікарські рослини в сучасній фітотерапії  

Лавандовий гідролат

Лавандовий гідролат" Властивості лавандової води: Підходить для догляду за будь-яким типом шкіри, в тому числі за пошкодженою і дитячою. М'яко впливає на шкіру: зволожує, насичує вітамінами і мікроелементами. Очищає і живить шкіру. Тонізує, сприяє підтримці оптимального рН. шкіра: всі типи шкіри пошкоджена, подразнення, запалення шкіри рани і травми шкіриПроблеми шкіри: екзема, псоріаз, дерматити, опіки авітаміноз і втому шкіри в'ялість шкіри і відсутність тонусу тьмяний колір обличчя шкіра дітей і новонародженихВолосся: поганий ріст волосся профілактика лупи тьмяне волоссяЗдоров'я: сонячні і побутові опіки суглобові і ревматичні болі безсоння втома і стресСпільна дія Особливість гідролата лаванди в тому, що він є одним з найбільш універсальних гідролатов, придатних для догляду за будь-яким типом шкіри, в тому числі пошкодженої і дитячої. Відомий своїми заспокійливими, освіжаючими, охолоджуючими особливостями. Особлива властивість лавандової води - виняткова м'якість впливу на шкіру, яка робить гідролат лаванди одним з кращих засобів для догляду за шкірою новонароджених. Дбайливо і ефективно усуває різні почервоніння та запалення, застосовується при пелюшковому дерматиті. косметичне застосування: Знімає подразнення, запалення, почервоніння, лущення, робить шкіру пружною, запобігає утворенню зморшок, передчасне старіння шкіри. Полегшує біль і печіння після сонячних і термічних опіків. У догляді за віковою, сухою, чутливою шкірою - покращує мікроциркуляцію, вирівнює колір обличчя, стимулює клітинне оновлення, розгладжує. У догляді за жирною, крупнопористою шкірою - регулює вироблення шкірного сала, зменшує кількість комедонів, бореться з акне.

Лавандовий гідролат

Артикул: 107
220,00₴Ціна

    ТУ  У  10.8-2184016943-001:2020  Код за ДКПП  10.89.19-40